Recension Maybelline

Har testat i lite mer än en vecka Maybellines Babylips DrRescue läppbalsam. (minns inte priset men de är ett av de billigare som finns där ute)
 
Jag gillar den, jag har brutalt torra läppar, särskilt på vintern och sen så biter jag på mina läppar också så kan få sår på de ibland (TMI kanske?).. I alla fall den återfuktar jätte bra och gör de mjuka och lena (oflikiga haha) dock blir läpparna torra ganska fort direkt då man inte använder den med jämna mellanrum.
 
Tycker den ger bäst resultat på natten då den verkligen får sjunka in och man inte äter och pratar då vaknar man med silkeslena läppar..
 
Den har menthol så när man sätter den på läpparna ger de en kylande effekt och sedan får (i alla fall jag) en eftersmak av menthol i munnen som när man tuggat mint tuggumin väldigt länge. Vilket inte jag ser som något negativit direkt. DOCK ger den inte bra andedräkt, haha, då måste man borsta tänderna eller något! ;)
 
 
 
 
Den är lite glossig och oljig på läpparna vilket jag vet vissa inte gillar men jag verkligen tycker om så om du inte gillar de borde du kanske kolla efter någon annan produkt.
 
Den ger av sig jäätte lite färg men tycker de är bättre så för då behöver man inte spegel då man applicerar de. Gör så läpparna ser friska och fräscha ut så jätte bra om man inte orkar med läppstift och sådant till vardags!
 
 
 
 
© Ellinor Wikman
3 kommentarer